Pondělí 30.9.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Dle denní nabídky
150 g Smažený sýr
100 g Grilovaný hermelín
150 g Pivní hovězí guláš Chalupník
150 g Svíčková na smetaně, kynutý knedlík, citrón, brusinky, šlehačka
150 g Smažený vepřový řízek z krkovice
400 g Masitá marinovaná vepřová žebra na pivu, hořčice, křen, chléb
200g Hovězí burger v preclíkové-louhované bulce (salát, rajče, slanina, cibulka, čedar), bramborové hranolky, tatarská omáčka
150 g Smažený kuřecí řízek
200 g Tatarský biftek, topinky
300 g Zeleninový salát s kuřecím masem a medovo-hořčičným dresinkem
120 g Uzený paprikový špek, okurka, cibule, hořčice, chléb
120 g Škvarková pomazánka, chléb
100 g Nakládaný hermelín, chléb
1 ks Nakládaný utopenec, chléb
150 g Tlačenka s cibulí a octem, chléb
1 ks Perštejnská topinka s masovou směsí, sypaná sýrem
1 ks Palačinka se zmrzlinou, domácím karamelem a mandlemi
1 ks Palačinka s marmeládou
1 ks Palačinka s nutellou
1 ks Kopeček zmrzliny
1 ks Čokoládový pivní dort
200 g Bramborové hranolky
200 g Bramborové krokety
200 g Šťouchaný brambor se slaninou
200 g Vařený brambor
150 g Kynutý knedlík
200 g Malý zeleninový salát
200 g Grilovaná zelenina (cuketa, lilek, paprika, rajče, cibule)
1 krajíc Chléb
1 krajíc Topinka
Tatarská omáčka
Kečup
Gramáž masa a příloh je uváděna za syrového stavu.
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Žampiónová polévka 39Bělehradský vepřový řízek | 139 Kč | |
1. | Hovězí zadní v koprové omáčce, kynutý knedlík | 139 Kč |
Čočková polévka s uzeným masem | 39 Kč | |
1. | Rozlítaný vepřový ptáček, dušená rýže | 139 Kč |
2. | Smažené plněné žampiony, vařený brambor, tatarka | 139 Kč |
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi | 39 Kč | |
1. | Česnekové kuřecí paličky, šťouchaný brambor | 139 Kč |
2. | Těstoviny s kuřecím masem, rajčetem a olivami, parmezán | 139 Kč |
Cibulová polévka se sýrem a krutony | 39 Kč | |
1. | Kapustový karbanátek, vařený brambor, okurka | 139 Kč |
2. | Maďarský hovězí guláš, kynutý knedlík | 139 Kč |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |